O podjetju


Kdo smo

Podjetje Eurogrand, d.o.o., katerega del je skupina EGM, deluje že od leta 2003. Sedež podjetja se nahaja v najstarejšem slovenskem mestu Ptuj. Osnovna dejavnost podjetja je industrijska montaža in izgradnja električnih napeljav v avtoindustriji, papirnicah, elektrarnah, železarnah. Svoje storitve ponujamo strankam na evropskem trgu in po svetu.

V podjetju EGM stremimo k razvoju kadrov, vpeljevanju novih tehnoloških in procesnih rešitev z namenom, da našim partnerjem ponudimo še boljšo storitev. Gradimo na partnerskih odnosih in ponujanju fleksibilnih in kakovostnih storitev, s čimer bomo še naprej dosegali največje zadovoljstvo naših naročnikov.

Zakaj nas izbrati

Dolgoletne izkušnje v različnih industrijah

Vodje projektov v podjetju EGM imajo več kot 20 letne izkušnje na področju vodenja projektov. Uspešno zaključeni projekti v državah po vsem svetu so zagotovilo, da boste z nami pridobili zanesljivega partnerja za vaš projekt.

Kakovostna in pravočasna izvedba projektov

Glavno vodilo podjetja EGM je kakovostna in pravočasna izvedba projektov v skladu s pričakovanji in željami naših naročnikov. Številni uspešno končani projekti ter dolgoletna partnerstva z največjimi mednarodnimi podjetji so zagotovilo, da svoje delo opravljamo na najvišjem nivoju.

Zaposleni EGM

Delavci podjetja EGM so največja vrednota. Strokovno usposobljen kader z večletnimi izkušnjami iz področij industrijskih montaž, električnih napeljav in varjenja je sposoben izvesti kakršenkoli projekt na najvišjem nivoju. Zaposleni so prav tako vključeni v konstantna izobraževanja, kar nam omogoča opravljanje dejavnosti po najvnovejših metodah.

Družbena odgovornost

Podjetje EGM je družbeno odgovorno podjetje, vpeto v  lokalno okolje, zato vsako leto nameni del sredstev za sponzoriranje in donacije posameznikom, organizacijam, društvom ter zavodom s področja kulture in humanitarne dejavnosti. Tako smo že leta spoznor najpomembnejši kulturni ikoni mesta Ptuj, kurentom. Pomagamo tudi otrokom iz ogroženih družin s kritjem stroškov za brezplačen topel obrok med šolanjem.